Bölönit hívják Dunaszerdahelyre

A Nemzeti Sport szerint a marosvásárhelyi szakember a DAC edzőjelöltjei között szerepel.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 05. 07. 21:50
Bölöni László
Bölöni László 2012 után tér vissza Görögországba Fotó: MTI/EPA/KOEN VAN WEEL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bölöni László a belga Royal Antwerppel a nemzetközi kupaszereplést érő negyedik helyen végzett a hivatalosan még nem berekesztett, de gyakorlatilag lefújt belga élvonalban. Az Antwerp bejutott a Belga Kupa döntőjébe, az eredetileg március 22-re kiírt, FC Bruges elleni mérkőzést elhalasztották. Bölöninek tehát lenne dolga Belgiumban. A Nemzeti Sport azonban úgy értesült, hogy a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely csapata szeretné magához csábítani a marosvásárhelyi szakembert.

Bölöni szerződése az idény végén lejár, a sportnapilap úgy tudja, a játékosként BEK-győztes és vb-szereplő korábbi középpályás pénteken tárgyal az Antwerp vezetőségével a hosszabbításról, a DAC érdeklődése ellenére komoly az esély arra, hogy Belgiumban marad.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.