Bozsik Péter ki akarta cselezni az MLSZ-t, de rajtavesztett

Az eltiltott szakvezető-szakkommentátor csalafinta módon cserejátékosként nevezte magát a kispadra.

Magyar Nemzet
Forrás: csakfoci.hu2021. 05. 16. 12:16
Bozsik Péter
20200916 Bicske Bicskei TC - Komárom VSE NB III. Nyugati csoport 8. fordulója a Bicske Sporttelepen A képen: Bozsik Péter vezetőedző - Komárom VSE Fotó: Kricskovics Antal KRA Fejér Megyei Hírlap Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Kricskovics Antal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még pénteken került fel a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjára az alábbi hír a „Fegyelmi határozatok” közé:

„Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 14-i ülésén az alábbi határozatot hozta. A FEB Bozsik Péter vezetőedzőt (Komárom) minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 2021. május 14-től kezdődően 1 hónapra eltiltja, valamint százezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, mert megsértette a labdarúgás viselkedési elveit.”

A Csakfoci.hu portál információja szerint az előzőleg három mérkőzésre eltiltott Bozsik cserejátékosként ült le NB III-as csapata, a Komárom kispadjára, az MLSZ most ezért büntette meg.

Bozsik Péterre még százezer forintos pénzbüntetést is kiróttak
Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Kricskovics Antal

Amint arról beszámoltunk, május 2-án a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában az éllovas III. Kerületi TVE feszült hangulatú találkozót játszott idegenben a Komárommal, amelyet a fővárosiak 0-1-ről fordítva nyertek meg 2-1-re. A lefújás után a III. Kerületi TVE stábjához tartozó Shane Tusupot – a háromszoros olimpiai bajnok úszó korábbi trénerét és férjét – úgy kellett lefogni, hogy ne menjen neki az őt sértegető drukkereknek. A találkozón Szalai László játékvezető a hazaiaktól két, a vendégektől egy játékost kiállított, és a 69. percben Bozsik Péternek, a Komárom vezetőedzőjének – a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának, az M4 Sport állandó szakértőjének – is felmutatta a piros lapot. A szakvezető ezután kapott hárommeccses eltiltást, amit a jelek szerint sajátosan értelmezett, a „kiskaput” azonban az MLSZ most bezárta előtte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.