Bravúrpontot visz a Fradi a középdöntőbe

Magyar Nemzet
2019. 11. 18. 9:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bő negyedórával a vége előtt hatgólos előnyért támadhatott a Ferencváros a sokkal esélyesebb, hazai pályán játszó Metz ellen a női Bajnokok Ligája A csoportjában – majd 12 percen keresztül nem lőtt gólt. Elek Gábor csapata megbénult a franciák nyitott védekezésétől, a hajrában átvette a vezetést a Metz, végül Lukács Viktória okosan pattintott góljával egy pontot szerzett a Fradi (24-24). Az FTC csoportharmadikként egy pontot visz tovább a januárban kezdődő középdöntőbe. Már megszokhattuk, Győrben csak a gólarány a kérdéses, a címvédő tegnap félgőzzel is 35-29-re győzött a cseh Baník Most ellen, és maximális nyolc ponttal kezdi majd a középdöntőt.

A Cozma-gyilkosság egyik szenvedő alanya, a 2009-es tragédia óta egy vesével védő kapus, Ivan Pešić egy, a francia átlövő, William Accambray két szezont töltött el a királynék városában, szombat délután a Meskov Breszt színeiben tértek vissza Veszprémbe. Az egy magyar játékost, Székely Mártont bevető nemzetközi alakulat könnyedén, 31-25-re nyert a fehérorosz csapat ellen. A másik férfi BL-csapatunk, a Szeged a norvég Elverum vendégeként szünetben már 14-9-re vezetett, a vége szoros lett, de győzelem (26-25).

Eredmények: Bajnokok Ligája, ­férfiak. A csoport: Elverum–Mol Pick Szeged 25-26. B csoport: Telekom Veszprém–Meskov Breszt 31-25, Nők, A csoport: Metz–FTC-Rail Cargo Hungaria 24-24. D csoport: Győri Audi ETO–Baník Most 35-29.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.