Büntetőt harcolt ki a Ferencváros 19 éves reménysége

Két NB I-es csapattal is játszott felkészülési mérkőzést a Ferencváros. Előbb a Pakssal 0-0-s döntetlenre végzett, majd a ZTE-t legyőzte 2-0-ra.

Magyar Nemzet
2020. 05. 13. 16:54
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paks ellen a következőképpen állt fel az FTC:

Gróf (Varga Á., 62.) – Lovrencsics (Botka, 62.), Frimpong, Otigba, Heister – Sigér (Haratin, 62.), Vécsei – Ramadan, Lodico, Tokmac – Sihnevich.

A találkozó jó iramú volt, de a helyzetek kimaradtak.

A ZTE elleni találkozó tűnt fontosabbnak, hiszen ezt a Griupama Arénában játszották, közvetítette az M4 Sport, és mintha a Szergej Rebrov is inkább ekkor küldte volna pályára az alapcsapatot. Íme:

Dibusz – Botka (Lovrencsics G., 62.), Blazic, Csontos, Civic – Haratin (Sigér, 63.), Leandro – Skvarka, Isael (Lódico, 80.), Szánthó (Ramadan, 78.) – F. Boli.

Többen tehát – Lovrencsics, Botka, Haratin, Sigér – mindkét találkozón szerepeltek, összesen 90 percet. Érdekesség továbbá, hogy a nyáron visszavonuló Leandro kezdett, csakúgy, mint két fiatal, a 2002-es születésű Csontos, valamint a 2000-es Szánthó.

Utóbbi büntetőt is kiharcolt, amit Haratin értékesített, előtte, Boli volt eredményes, így alakult ki a két gól.

– A játékosok örülnek, hogy játszhatnak. Az iram még nem az igazi, délután a meleg is megviselte a fiúkat. Fontos, hogy mérkőzésekkel készüljünk a bajnokság folytatására – nyilatkozta Rebrov.

A Fradi vasárnap a Mezőkövesdet fogadja edzőmeccsen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.