Cavani hatalmas góllal örvendeztette meg a szurkolókat + videó

A Manchester United 1-1-es döntetlent játszott a már kiesett Fulham ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának a keddi játéknapján.

Magyar Nemzet
2021. 05. 18. 21:45
Cavani
epa09209348 Manchester United‚Äôs Edison Cavani reacts after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester United and Fulham FC in Manchester, Britain, 18 May 2021. EPA/Phil Noble / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: Phil Noble / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ősszel néhány mérkőzés erejéig visszatérhettek az angol szurkolók a járvány által kevésbé sújtott régiók stadionjaiba, decembertől azonban újra zárt kapuk mögött zajlottak a Premier League küzdelmei. Egészen mostanáig, ugyanis az idény utolsó két fordulójában újra lehetnek nézők a lelátókon, igaz csak korlátozott számban – tízezer főben szabták meg a felső határt.

Edinson Cavani, a Manchester United veteránja kedveskedni akart az Old Traffordra visszatért szurkolóknak, és egy gyönyörű góllal ajándékozta meg őket a Fulham elleni bajnoki 15. percében. David de Gea indította az uruguayi csatárt, aki látva, hogy a vendégek hálóőre, Alphonse Areola kint áll a kapujából, 35 méterről rátűzte a labdát. Ez lett az eredménye:

 

Bár Cavani gólja káprázatos volt, három pontot nem ért, ugyanis az uruguayi csapattársai nem parádéztak, és a Fulham a 75. percben egyenlített. Bobby Reid beadása után Joey Bryant senkitől sem zavartatva fejelhetett a hálóba.

 

A házigazdának erre már nem volt válasza, de a pontvesztés egyik csapat idényére sincs hatással, hiszen a United második helyével biztos BL-résztvevő, a Fulham pedig már korábban kiesett az élvonalból.

Premier League, 37. forduló:

Manchester United–Fulham 1-1 (1-0)

gólszerzők: Cavani (15.), Bryan (76.)

A forduló programja:

kedd:

Southampton–Leeds United 0-2 (0-0)

Brighton–Manchester City 3-2 (0-1)

később:

Chelsea–Leicester City 21.15

szerda:

Everton–Wolverhampton Wanderers 19.00 (Digi Sport 2)

Newcastle United–Sheffield United 19.00 (Digi Sport 3)

Tottenham Hotspur–Aston Villa 19.00 (Digi Sport 1)

Crystal Palace–Arsenal 20.00 (Spíler 1)

Burnley–Liverpool FC 21.15 (Digi Sport 1)

West Bromwich Albion–West Ham United 21.15 (Spíler 2)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.