Coutinho a Bayern Münchenben futballozik tovább

Az egy idényre szóló szerződés értelmében a Bayernnek opciós joga van, hogy a szezon zárultával végleg megvásárolja Coutinhót a katalánoktól.

Forrás: MTI2019. 08. 17. 19:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FC Barcelona a Bayern Münchennek adta kölcsön brazil labdarúgóját, Philippe Coutinhót.

A bajor klub honlapjának szombati beszámolója szerint a megállapodás az éjszakai órákban született meg. Az egy idényre szóló szerződés értelmében a Bayernnek opciós joga van, hogy a szezon zárultával végleg megvásárolja Coutinhót a katalánoktól. A kontraktust hivatalosan még nem véglegesítették ugyan, de erre bizonyosan sor kerül a formaságok elintézése, így a kötelező orvosi vizsgálat után.

A 27 éves brazil játékmester 2017-ben igazolt át a Barcához a Liverpooltól, akkor klubrekordot érő 192 millió euróért. A spanyol bajnokcsapatnál 75 meccsen szerepelt, 21 gólt szerzett, de nem tudott gyökeret verni az együttesben. A katalán szurkolótábor nem fogadta a szívébe, sokszor füttyel adta tudtára Coutinhónak, hogy elégedetlen mind a hozzáállásával, mind a fontos meccseken nyújtott, az elvárttól rendre elmaradó teljesítményével.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.