Cristiano Ronaldo mindig akkor éled fel, amikor temetik

Jó 25 méterről küldte meg jobbal, a labda 105 km/órás sebességgel vágódott a jobb pipába.

Ch. Gáll András
Forrás: Tuttosport2020. 07. 01. 8:24
null
Forrás: juventusfc.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronaldo mindig akkor alkot valami fantasztikusat, amikor jól felpaprikázzák, konkrétan azzal, hogy már nem a régi, már lefőtt a kávé.

Kedden Genovában Dybala pompás bombával szerzett vezetést az éllovasnak, amit Ronaldo egy akkora góllal toldott meg, hogy majd széjjelszakadt a háló. Jó 25 méterről küldte meg jobbal, a labda 105 km/órás sebességgel vágódott a jobb pipába.

 

Fotó: juventusfc.com

A harmadikat a csereként beállt Douglas Costa rúgta, Pinamonti gólja a hajrában csak szépségtapasz volt a Genoának.

Kedden este, a Serie A 29. fordulójában a Lazio is győzött Torinóban, Ciro Immobile lőtt egy gólt, így most 29 góllal vezeti a bajnokság góllövőlistáját a 24 gólos előtt. Utóbbinak most már alaposan össze kell szednie magát, ha ismét gólkirály akar lenni, de Ronaldo mindig akkor rázza meg magát, amikor nagyon kell. Most nagyon kell…

A Juventus egyébként tartja megnyugtató, négypontos előnyét a Lazio előtt, amely a maga részéről szintén győzött, de nem tudta csökkenteni a különbséget. A harmadik helyen álló Inter szerdán fogadja a Bresciát, a bajnokság imádni való üde színfoltja, Gasperini csodálatos Atalantája pedig csütörtökön rangadót játszik a Napolival. Alig várjuk már!

Ronaldo bombagólja 7:24-nél

Serie A, 29. forduló: Torino–Lazio 1-2, Genoa–Juventus 1-3. Az állás: 1. Juventus 72 pont, 2. Lazio 68, 3. Internazionale 61 (28 meccsből), 4. Atalanta 57 (28).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.