Csak a rosszabb gólkülönbségen múlott

Magyar Nemzet
2019. 08. 14. 7:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokon múlott, de nem sikerült. A Ferencváros női labdarúgócsapata Bajnokok Ligája-selejtezősorozaton vett részt Pozsonyban, és két fordulót követően a csoportkör küszöbére került. Múlt hét szerdán 3-1-re legyőzte a négycsapatos torna házigazdáját, a Slovan Bratislavát, majd szombaton 2-0-ra nyert a moldovai Agarista-SS Anenii ellen. A szerb Spartak Subotica is sikerrel vette az első két akadályát, a moldovai együttest 12-0-ra, a szlovákot 7-0-ra verve, így tegnap a Ferencváros és a Subotica találkozóján dőlt el, hogy melyikük kerül be a BL csoportkörébe.

A gólkülönbségekből adódott, hogy a Fradinak ehhez nyernie kellett, és az első félidőben meg is szerezte a vezetést Vágó Fanny révén. A szünet után a szerbek egyenlítettek, és bár az utolsó negyedórára fordulva, a 78. percben Vágó Fanny ismét eredményes volt, az előnyt nem sikerült megtartani, az ellenfél két perccel később ismét egyenlített.

Így a Ferencváros veretlen maradt, ám a gólkülönbsége csak 7-3 lett, a Spartak Suboticáé viszont 21-2, és ezzel megnyerte a selejtező csoportot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.