Császárék meccsét fogadási csalás gyanújával vizsgálják

Kedd este Császár Gábor időntúli büntetőjével a svájci Kadetten Schaffhausen 29-28-ra legyőzte a dán GOG-ot a férfi kézilabda Európa-liga első fordulójában. Dán források szerint a meccset fogadási csalók befolyásolhatták.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 21. 18:20
Császár Gábor
Schaffhausen, 2017. március 2. Cristian Ugalde García, a Telekom Veszprém (b) és Császár Gábor, a svájci Kadetten Schaffhausen játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának tizenharmadik fordulójában játszott mérkõzésen a schaffhauseni BBC Arénában 2017. március 2-án. (MTI/EPA/Thomas Delley) Fotó: THOMAS DELLEY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dánia szerencsejáték-szolgáltatója, a Danske Spil jelentette a nemzetközi sportfogadás-figyelő rendszernek (GLMS), hogy a hazai győzelemre kínált szorzó gyanús csökkenést mutatott – rövid idő alatt 2,00-ról 1,35-re esett vissza. Emiatt több oldal le is zárta a fogadási lehetőségeket a mérkőzés előtt.

A dán Fyens.dk portál információi szerint a koszovói játékvezetők (Arsim Vitaku és Erdoan Vitaku) állhatnak a háttérben, akik – az oldalt idézve – „komoly erőfeszítéseket tettek” a svájci sikerért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.