Csodagóllal búcsúzott az idénytől a Zalaegerszeg + videó

Az NB I utolsó, 33. fordulójának a nyitányaként két, már biztos pozícióban végző együttes csapott össze.

Magyar Nemzet
2020. 06. 27. 18:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójának a nyitányaként két, már biztos pozícióban végző együttes csapott össze, a bennmaradásnak örülő és a kieső helyről magát a középmezőnybe feltornázó Zalaegerszeg az ezüstérmes Mol Fehérvárt fogadta. Mindkét együttes lehetőséget adott több olyan játékosának, akik eddig kevesebbet játszottak, ám ez cseppet sem érződött, ugyanis remek iramú és olykor látványos mérkőzést hoztak össze. A Mol Fehérvár korán vezetést szerzett, amelyet a Zalaegerszeg a hajrában viszonzott egy emlékezetes góllal, amely ott lehet az egész bajnokság legemlékezetesebb találatai között: Babati Benjamin a felezővonalat éppen csak átlépve ívelt a vendégek kapujába. A döntetlen igazságos eredmény, de a helyzetek alapján akár 4-4-re is végződhetett volna a találkozó.

NB I, 33., utolsó forduló

Zalaegerszeg–Mol Fehérvár 1-1 (0-1), Zalaegerszeg, 4429 néző, jv.: Káprály. Gól: Babati (83.), illetve Hodžić (4.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.