Dárdai duplázott a Fehérvárban, győzött a Fradi is

Három NB I-es labdarúgócsapat is felkészülési mérkőzést vívott szerdán. A Mol Fehérvár és a Ferencváros győzelmet ünnepelhetett, a Budafok viszont kikapott.

Magyar Nemzet
2021. 01. 12. 18:00
null
Forrás: Facebook/MOL Fehérvár
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A horvát másodosztályú Orijent ellen vívott felkészülési mérkőzést a Mol Fehérvár. A találkozó magabiztos magyar győzelemmel zárult, Márton Gábor Horvátországban edzőtáborozó csapata 6-2-re nyert.

Két góllal vette ki a részét a sikerből a Vidihez télen csatlakozó Dárdai Palkó, a korábbi magyar szövetségi kapitány fia. Rajta kívül Budu Zivzivadze, Géresi Krisztián, Adrian Rus és Funsho Bamgboye talált az Orijent kapujába.

A bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros ellenfele Észtország válogatottja volt a spanyolországi edzőtáborban. Igor Haratin büntetőt hibázott, később viszont Aïssa Laïdouni megszerezte a találkozó egyetlen gólját.

Kikapott viszont a magyar élvonalbeli csapatok közül a Budafok: a kieső helyen telelő piros-feketék a hozzájuk hasonlóan élvonalbeli újonc szlovén Koper ellen szenvedtek 2-0-s vereséget Horvátországban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.