Dárdai ezen a hétvégén kiharcolhatja a bennmaradást a Herthával

A Bundesliga 13. helyén álló Hertha megtartotta sajtótájékoztatóját a Köln elleni szombati mérkőzés előtt, amelyen a berliniek adott esetben már döntetlennel is megőrizhetik élvonalbeli tagságukat. A csapat magyar vezetőedzője, Dárdai Pál kijelentette: nem aggasztja a játékosait sújtó sérüléshullám, mivel több olyan labdarúgó is van a keretben, aki bizonyítani akar.

Magyar Nemzet
2021. 05. 14. 19:19
DÁRDAI Pál
Edzői karrierje egyik legnehezebb időszakát éli a korábbi magyar kapitány Fotó: MTI/EPA/Daniel Kopatsch
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hertha megtartotta a hétvégi bajnoki mérkőzése előtt esedékes sajtótájékoztatóját. A csapat edzője, a Herthát nehezítő körülményekről és a Köln elleni kulcsfontosságú mérkőzésről is beszélt. A berliniek akár már egy döntetlennel is biztossá tehetik bennmaradásukat; de ha nyernek, akkor matematikailag is bebiztosítják az élvonalbeli tagságukat.

Dárdai Pál a hétvégén a Köln ellen játszik csapatával
Fotó: MTI/EPA/Getty Images/Maja Hitij

– Tudom, hogy az akadémistáinkkal képesek vagyunk pótolni a hiányzókat. Több olyan játékos is van a keretünkben, akik eddig nem tudták megmutatni a tudásukat – mondta a sérültek pótlásáról a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál. – Lehet, hogy egy pont elég ahhoz, hogy kiharcoljuk a bennmaradást, de mi mindig a győzelemért játszunk. Nem elhanyagolható tény, hogy szép, hétmeccses veretlenségi szériával büszkélkedünk, amelyet szeretnénk megőrizni az idény végéig.

A Hertha–Köln mérkőzés szombaton 15.30-kor kezdődik, a Sport 2 televízió élőben közvetíti.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.