Dárdai gól a Vidiben, egyelőre Oenninggel sem megy az Újpestnek

Javában gyakorolnak az NB I-es csapatok a jövő hétvégi folytatásra. A Mol Fehérvár a Kleinhesler Lászlót is bevető Eszék ellen ért el döntetlent, Dárdai Palkó gólt szerzett a Vidiben. A ZTE kivételével valamennyi NB I-es csapat nyert a főpróbán.

Forrás: NSO2021. 01. 16. 18:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horvátországi edzőtáborozásának utolsó napján a Mol Fehérvár a horvát élvonalban második helyen telelő NK Osijekkel (Eszék) vívott előkészületi mérkőzést. A találkozó 2-2-es döntetlenre végződött, a horvát vezetés után fordított a Vidi: a hosszú sérüléséből felépülő Kovács István gólpasszt adott Halmai Ádámnak, majd a télen szerződtetett Dárdai Palkó is eredményes volt. A hajrában büntetőből egyenlített az Eszék.

Az immár Michael Oenning vezette Újpest negatív spirálba került: ezen a héten a harmadik felkészülési meccsét játszotta, és a három találkozón 11 gólt kapott. A Honvéd elleni 3-2-es és az NB II-es Győr elleni 3-0-s vereség után ezúttal 5-0-ra kapott ki a Puskás Akadémiától.

A Mezőkövesd elleni mérkőzésén 0-2-ről fordított a télen edzőt váltó Diósgyőr. A Kisvárda két mérkőzésen is legyőzte az ukrán első osztályú FK Minajt, míg a Zalaegerszeg gól nélküli döntetlenre végzett az NB II-es Gyirmóttal. A Paks Haraszti Zsolt góljával nyert a Szeged ellen.

Eredmények:

Kisvárda–FK Minaj (ukrán I.) 1-0. Gólszerző: Karabeljov (40.).

Kisvárda–FK Minaj (ukrán I.) 4-0. Gólszerzők: Horváth Z. (30.), Himics (44.), Camaj (73.), Jelena (89.).

Gyirmót FC Győr (NB II)–Zalaegerszegi TE FC 0-0

Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II)–Paksi FC 0-1. Gólszerző: Haraszti (51.).

Puskás Akadémia–Újpest 5-0. Gólszerzők: Urblík (28.), Slagveer (40.), Kiss T. (44.), Knezevic (58. – 11-esből), Mance (73.).

Diósgyőr–Mezőkövesd 3–2. Gólszerzők: Ivanovszki (84. – 11-esből), Molnár G. (87.), Grozav (90. – 11-esből), ill. Jurina (5., 15.).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.