Dárdai Pál szerint érdemes volt megépíteni a Puskás Arénát

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán Németország ellen lép pályára az Európa-bajnokságon, és a müncheni meccs tétje nem kisebb, mint a csoportból való továbbjutás a nyolcaddöntőbe. Természetesen megkerülhetetlen a korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál véleménye az esélyekről, hiszen a berlini klublegenda jelenleg a Hertha vezetőedzője a Bundesligában.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 06. 22. 10:15
DÁRDAI Pál
Dárdai Pál elmondta, miért lesz fontos a csapatának Boateng játéka Fotó: MTI/EPA/Getty Images/Maja Hitij
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

szerint a magyarok már elégedettek lehetnek az Eb-szerepléssel azok után, hogy a világbajnok Franciaország ellen összejött a gól- és pontszerzés. A Németországban nyilatkozó edző azt is megemlítette, hogy megérte a Puskás Aréna felépítésébe fektetni, illetve arra is kitért, magyar csapatának mire kell különösen figyelnie a müncheni meccsen.

– Azt hiszem, a nemzet már elégedett a csapattal, érdemes volt megépíteni a stadiont: a magyarok nagyon szeretik a futballt – idézte Dárdai Pál nyilatkozatát a Nemzeti Sport. – Mindent egy lapra kell feltenni, tudva persze, hogy a németek a végletekig kivesézik Marco Rossi csapatát. Várhatóan túltöltik az egyik oldalt, hogy az ötös védelmi láncot gyors oldalváltással bontsák meg. Erre reagálni kell. A franciák ellen az első félidő második felében látott játékkal lehet esély, nem szabad nagyon mélyen védekezni, de bízhatunk a hősies küzdőszellemben.

….

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.