Kidobta a topmodell a videójátékokat választó futballsztárt

Az álompár a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság alatt vállalta fel a kapcsolatát.

2021. 03. 03. 10:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rossz idők járnak Dele Allira, a Tottenham Hotspur 37-szeres angol válogatott középpályására. José Mourinho nem nagyon számít a játékára, a Premier League tabelláján nyolcadik helyén álló londoniak portugál szakvezetője a jelenleg futó bajnokságban csupán hét meccsen adott neki lehetőséget, pedig a csapat már 25 mérkőzést játszott. Alli vasárnap a Burnley ellen 4-0-ra megnyert találkozón legalább a 66. percben csereként beállhatott Lucas Moura helyére, talán azért is, mert négy nappal korábban a gyengécske osztrák Wolsberger AC elleni Európa-liga-visszavágón (4-0), a 10. percben álomszép ollózással szerezte meg a vezetést, s adott két gólpasszt is. (Az első meccsen, amit a Spurs 4-1-re nyert meg a Puskás Arénában, Alli 78 percet játszott kezdőként.)

 

De a The Sun bulvárlapnak nem ezzel szolgáltatott témát, hanem azzal, hogy topmodell barátnője, Ruby Mae kiadta az útját. A hölgynek elege lett abból, hogy Alli szinte minden szabadidejét videójátékokkal tölti, a FIFA, a Fortnite és a Call of Duty köti le, nem pedig ő. Erre bizony van bizonyíték is, Alli nem „kispályás” játékos ebben a műfajban sem:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dele (@dele) által megosztott bejegyzés

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dele (@dele) által megosztott bejegyzés

A pár régóta volt együtt, még a 2016-os Európa-bajnokság alatt vállalta fel a kapcsolatát, amikor a nyolcaddöntőben Anglia hatalmas meglepetésre 2-1-re kikapott Izlandtól, s a válogatott kiesése után Mae átölelve vigasztalta Allit. Az álompárról rengeteg fotó került napvilágra a közös, ibizai vagy éppen a görögországi, Míkonosz szigeti nyaralásairól; de úgy tűnik, ilyen fotók ezután már nem készülnek.

Ő Ruby Mae, aki helyett Dele Alli inkább a videójátékokat választotta. Lelke rajta…

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Ruby 🤍 (@rube_mae) által megosztott bejegyzés

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.