Dibusszal kapcsolatban nem keresték a Fradit

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója úgy véli, a magyar bajnok Ferencvárosnak jó kerete van, de szeretnék még tovább erősíteni.

Forrás: MTI2020. 07. 01. 22:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orosz az M1 aktuális csatornán elmondta: a frissen igazolt Bogdán Ádám érkezésével már három nagyon jó kapusuk van Dibusz Dénessel és Gróf Dáviddal. Kérdésre elárulta: a kezdő hálóőr, Dibusz szerződtetésének szándékával senki nem kereste meg a klubot. – Elég kompakt csapat most a Ferencváros, ezt az is mutatja, hogy nagy előnnyel sikerült megnyernünk a magyar bajnokságot – fogalmazott.

Orosz leszögezte: a Ferencvárosnak jó játékosállománya van, és noha lesznek mozgások a keretben, „nem kell arra gondolni, hogy felforgatjuk a csapatot”.

– Minden posztra megfelelő játékosaink vannak már most is, de nagy céljaink vannak, és ezekhez mérten szeretnénk még jobbá tenni a csapatot. Úgy gondolom, hogy a Ferencváros jelen pillanatban egy klasszikus Európa-liga-csoportkörös klub – fejtette ki Orosz.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója óriási dolognak nevezte a címvédést, és egyértelmű célként jelölte meg a következő esztendőre is a bajnoki címért való küzdelmet. Orosz előretekintve elmondta, a felkészülést július 17-én egy ausztriai edzőtáborral kezdik meg a zöld-fehérek. A Bajnokok Ligája első két selejtezőkörének sorsolását – amint azt jelezte – augusztus 9–10-én tartják, a selejtezők pedig egy mérkőzésen dőlnek el, kivéve a BL utolsó kvalifikációs körét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.