Dibusz: A Bajnokok Ligája-csoportkör a következő lépcsőfok

A bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata szerződést hosszabbított válogatott kapusával, Dibusz Dénessel, ahogy azt a Fradi.hu (a részletek mellőzésével) nyilvánosságra hozta.

Forrás: Fradi.hu2020. 05. 08. 10:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„2014 januárjában talán senki sem gondolta, hogy ez egy ilyen hosszú kapcsolat lesz, és az elmúlt években ez nagyon sikeres és gyümölcsöző együttműködés volt – mondja Dibusz a Fradi-hu-n látható videón. Nyilván jól érzem magam, szeretek a Fradiban játszani, ezek szerint a klub is elégedett velem, nagyon örülök, hogy létrejött ez a megállapodás. Abban bízom, hogy az elmúlt évek sikereit még fel is tudjuk múlni. Minden évben azzal a céllal indulunk neki az új idénynek, hogy a bajnokságot és a kupát is megnyerjük, nekem ez személy szerint kétszer, illetve háromszor sikerült. A nemzetközi kupaszereplés, talán a legfontosabb célja mindenkinek, amit az idei szezonban megélhettünk, ez most is mindenkinek hatalma motiváció. A következő lépcsőfok a Bajnokok Ligája-csoportkör lenne, a célok, feladatok tehát adottak, a győzelmeket gyűjtögetve be kell zsebelnünk a 31. bajnoki címet.”

Dibusz 2014 januárjában igazolt Pécsről a Ferencvárosba, eddig 184 bajnokin lépett pályára, 26-szor a Magyar Kupában, 30 alkalommal pedig nemzetközi tétmérkőzésen is ő állt a kapuban. A zöld-fehérekkel eddig két bajnoki címet, három Magyar Kupát és két Szuperkupát.

A kilencszeres válogatott futballista az FTC tavalyi nemzetközi menetelésében is főszerepet vállalt, bravúrokkal segítette az együttest a Bajnokok Ligája selejtezőjében, majd az Európa-liga főtábláján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.