Dibusz Dénes spekulál, kihagyhatja a Fradi BL-selejtezőjét

Dibusz Dénes sérülés miatt kihagyta a Ferencváros legutóbbi két bajnokiját, és elárulta, hogy az idény végéig már nem is tér vissza a pályára. Megteheti, hiszen csapata bebiztosította az NB I-es bajnoki címet, ugyanakkor a harmincéves kapus már arról az eshetőségről beszélt, amelynek következtében a július eleji Bajnokok Ligája-selejtezőn sem állna klubja rendelkezésére. Igaz, ezt senki sem bánná.

Magyar Nemzet
2021. 04. 23. 16:44
null
Budapest 20201024 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Ferencváros FTC Újpest UTE Fotó Szabó Miklós Nemzeti Sport Dibusz Dénes Fotó: Szabó Miklós Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden az Újpest elleni derbi megnyerésével lett bajnok a Ferencváros, amelynek a kapuját a Kisvárda elleni meccshez hasonlóan Bogdán Ádám védte, mivel a csapat első számú kapusa, sérült. Kiderült, hogy a hátralévő három fordulóban már nem is lép újra pályára.

– Elővigyázatosságból nem szerepeltem az elmúlt két mérkőzésen és úgy néz ki, hogy a hátralevő három fordulóban sem védek – jelentette ki Dibusz Dénes a Life TV reggeli műsorában. – A nyáron rendezik az Európa-bajnokságot, amelyen nagyon szeretnék ott lenni a válogatottal. Emiatt sem szerettük volna kockáztatni azt, hogy esetlegesen komolyabb probléma alakuljon ki. Jelenleg a visszatérésen és a teljes gyógyuláson dolgozom.

Érdekesség, hogy még tart majd az Eb, amikor a következő idény BL-selejtezőinek első fordulóját rendezik. A Fradi, akárcsak tavaly, már ebben a körben megkezdi a szereplését a nemzetközi porondon, s az első meccseket július 6–7-én játsszák, épp azokon a napokon, amelyeken az Eb elődöntőit rendezik.

– Meglepve olvastam, hogy már az Európa-bajnokság ideje alatt elkezdődnek a Bajnokok Ligája selejtezői. Szóval, ha véletlenül az elődöntőbe jutnánk az Eb-n, akkor lehet, hogy nem is tudnék itt lenni a Fradiban... – viccelődött Dibusz. Ebben az esetben valószínűleg még a Fradi-szurkolók sem bánnák a távolmaradását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.