Dobogósok fehérvári randevúja

Magyar Nemzet
2019. 04. 13. 10:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatmeccses bajnoki győzelmi szériával látogat a listavezető Ferencváros ma Mezőkövesdre az NB I 28. fordulójába, a fővárosiakat nyolc pont hátrányban követő második Vidi pedig a tőle hét ponttal kevesebbet gyűjtött Újpestet fogadja. A címvédő fehérváriak azt követően, hogy két vereséggel kezdték az új évet, egy paksi döntetlent leszámítva minden tétmérkőzésüket megnyerték.

A lila-fehérek is jó formában vannak, a legutóbbi három bajnokijukon győztek. A legutóbbi öt meccséből négyszer nyertes, de továbbra is jelentős hátránnyal sereghajtó Haladásnak kötelező a három pont begyűjtése, ugyanis azt az MTK-t látja vendégül, amely sikertelenül kérvényezte a találkozó elhalasztását: egy vírusos fertőzés a felnőtt, illetve az U19-es keret jó néhány játékosát érinti.

A hét végi program, szombat: Honvéd–Debrecen, Új Hidegkuti Nándor Stadion 17.00, Mezőkövesd–FTC 17.00 (tv: M4 Sport), Paks–Puskás Akadémia 17.00, Kisvárda–Diósgyőr 17.00, Haladás–MTK 17.00, Vidi–Újpest 19.30 (tv: M4 Sport).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.