Đoković meggyógyult, már nem koronavírusos

A világelső Novak Đokovićnak és feleségének is negatív lett a legutóbbi koronavírustesztje.

Forrás: MTI2020. 07. 02. 17:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerb teniszező kommunikációs csapata csütörtökön közleményben jelentette be, hogy mindkettőjüket Belgrádban ellenőrizték, ahol azt követően vonultak karanténba, hogy tíz napja kiderült, elkapták a vírust. Egyúttal azt is közölték, hogy a játékosnak és a nejének sem voltak tünetei. Đoković az általa szervezett Adria Tour zárai (Zadar) versenyén kapta el a koronavírust, csakúgy mint a bolgár Grigor Dimitrov, a horvát Borna Coric és a szerb Viktor Troicki. A teniszezők és Đoković felesége mellett a szerb játékos edzője, Goran Ivanisevic, erőnléti edzője, Marko Paniki, továbbá Dimitrov trénere, Christian Groh is fertőzött lett.

A sorozatot és annak szervezőit sok bírálat érte amiatt, hogy nem tartották be a higiéniai előírásokat, ráadásul nyilvánosságra került egy videófelvétel, amelyen gondtalanul együtt ünneplő játékosokat látni. A szervezők már múlt héten bejelentették: az Adria Tour további eseményeit nem rendezik meg.

A belgrádi és zárai meccsek után a mezőny Banja Lukában és Szarajevóban is pályára lépett volna, de ezeket az állomásokat törölték.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.