Dupla fizetéssel édesgetné magához az Atlético a Napoli csatárát

A spanyol futballbajnokságban éremvárományos Atlético Madrid irányítói készek megduplázni Arkadiusz Milik jelenlegi nápolyi fizetését, ha a lengyel csatár átszerződik hozzájuk az olasz csapattól.

Forrás: MTI2020. 06. 27. 18:13
Milik, Arkadiusz
Rma, 2020. jnius 18. Arkadiusz Milik, a Napoli jtkosa bntetbl l glt a labdarg Olasz Kupa dnt mrkzse utn a rmai Olimpiai Stadionban 2020. jnius 17-n. A Napoli a gl nlkli rendes jtkid utn tizenegyesekkel 4-2-re legyzte a Juventus csapatt. MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több európai klub által is csábított támadónak az AS spanyol lap szerint évi ötmillió eurót ajánl az Atlético, amely állítólag már fel is vette a kapcsolatot a játékossal, akinek jövő nyáron jár le a szerződése itáliai együttesénél.

Az SSC Napoli – sportigazgatója, Cristiano Giuntoli révén – a hét elején kilátásba helyezte, hogy eladja a 26 éves futballistát, ha nem hosszabbít náluk még ezen a nyáron.

– Mindez tőle függ. Jelenleg ő az egyik legjobb támadó a világon – mondta róla Gennaro Gattuso, a friss Olasz Kupa-győztes dél-olasz együttes vezetőedzője.

Az Atlético Madrid az AS szerint 40-50 millióért szeretne hozzájutni a 49-szeres válogatott Milikhez, aki 2016 óta erősíti a Napolit, és eddigi 112 mérkőzésén 47 gólt szerzett, a Serie A mostani idényében pedig 17 találkozón tízszer volt eredményes. Piaci értékét a mértékadónak tekintett Transfermarkt.com 32 millió euróra becsüli.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.