Dupla nulla, még a nagy bemutatkozás is elmaradt

A labdarúgó NB I 22. fordulójának nyitómérkőzésén az MTK és a Mezőkövesd gólnélküli döntetlent játszott egymás ellen.

Magyar Nemzet
2021. 02. 19. 23:18
null
Labdarúgó NB I - MTK Budapest - Mezőkövesd Zsóry FC Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindkét csapat maradt a helyén. Az MTK a dobogóra léphetett volna fel legalább átmenetileg egy győzelemmel, míg a Mezőkövesd éppen pénteki ellenfelét érte volna utol a tabellán három ponttal. Ehhez viszont gólt kellett volna szerezni, ami egyik csapatnak sem sikerült.

A Mezőkövesdnek volt erre valamivel több lehetősége, elsősorban pontrúgások után, de a hazai kapus, Mijatovics állta a sarat, mind a négy, kapuját eltaláló kísérletet hárította. A túloldalon Szappanosnak egy védésre volt szüksége ahhoz, hogy lehúzza a rolót.

A döntetlennel a Mezőkövesd továbbra is veretlen tavasszal, egyedüliként az NB I mezőnyében. Sőt, Pintér Attila csapata az őszi mérkőzéseket is beleszámítva már kilencmeccses veretlenségi sorozatnál jár.

Az MTK is folytatott egy szériát, bár erről a fővárosiak ezúttal lemondtak volna. A kék-fehérek hat 2021-es bajnoki meccséből egyet sem nyert meg a hazai csapat.

A meccs képe alapján biztosak lehetünk benne, hogy lesz élvezetesebb mérkőzés a fordulóban. És még Rui Pedro sem állt be, hogy lendítsen a Mezőkövesd játékán...

NB I, 22. forduló

Péntek

MTK–Mezőkövesd 0-0

Szombat

ZTE–Újpest 14.45 (tv.: M4 Sport+)

Diósgyőr–Fehérvár FC 17.00 (tv.: M4 Sport)

Ferencváros–Honvéd 19.30 (tv.: M4 Sport)

Vasárnap

Budafok–Puskás Akadémia FC 14.30 (tv.: M4 Sport)

Paks–Kisvárda 17.00 (tv.: M4 Sport+)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.