Dzsudzsák Balázs gólja üdítő kivételnek számít

Magyar Nemzet
2019. 02. 19. 17:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hónap múlva már a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőre készül majd a labdarúgó-válogatott, és – egyelőre? – a külföldi bajnokságok nem a keretbe esélyes magyar légiósokról szólnak. és ­Willi Orbán stabil tagja a német első osztályú Leipzignek, amely ezúttal Stuttgartban nyert 3-1-re, viszont ezúttal is csereként lépett pályára a Hannovert otthon 4-0-ra lelépő Hoffenheimben.

A hétvége egyetlen magyar góljáért az Egyesült Arab Emírségekig kell elmennünk, ahol az al-Ittihad Kalba ­1-1-es döntetlent játszott az Emirates Club otthonában. A vendégek egyenlítő gólját szerezte tizenegyesből a 92. percben. A magyar szélső a harmadik találatánál jár a bajnokságban, emellett van négy gólpassza is.

Visszatérve Európába, azt tegnapi számunkban már megírtuk, hogy vereséggel avatta fel új arénáját a Dunaszerdahely, a nagy vetélytárs Slovan Bratislava egy büntetőből szerzett góllal elvitte a három pontot. A hazaiak három magyarja, Kalmár Zsolt, Vida Máté és Vida Kristopher is végigjátszotta a találkozót, míg az ellenfélnél Guzmics Richárd Holman Dávidot váltva debütált az új klubjában. A francia másodosztályban Bese Barnabást a 82. percben lecserélték, csapata, a Le Havre hazai pályán kapott ki 2-0-ra, Balogh Norbert viszont a 82. percben állt be az APOEL-be, amely 2-2-t játszott az AEK Larnacával. A görög élvonalban az Atromitosz Megyeri Balázzsal a kapuban nyert 2-0-ra a Jannina vendégeként, az Arisz Szaloniki pedig Korhut Mihályt végig bevetve 1-1-et ért el a Panioniosz házigazdájaként. Nagy Dominik 78 percet kapott a lengyel Legia Warszawában, amelytől a Cracovia 2-0-lal vitte el a három pontot.

Végül egy jó hír: a szünetben állt be a román CFR Clujba, és a gólpasszával alakult ki az Astra elleni 1-1-es végeredmény.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.