Dzsudzsák Balázs hazatérne, de az ügynöke Ciprusra vinné őt

A Bors úgy tudja, Dzsudzsák Balázs valóban hazatérne az NB II-es Debreceni VSC-hez, ha pedig a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya aláír, akkor Korhut Mihály is a DVSC-nél folytatja.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO, Bors2020. 07. 17. 11:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bors a saját értesüléseire hivatkozva írja , hogy a 33 esztendős középpályás valóban eljátszott a gondolattal, hogy visszatérjen Magyarországra, azon belül is nevelőklubjához, a Debrecenhez. A lap úgy tudja, voltak egyeztetések és Tőzsér Dániel, a debreceniek szakmai igazgatója között, ugyanakkor a játékos ügynöke, Vörösbaranyi József állítólag azt szeretné, ha Dzsudzsák néhány évig még külföldön szerepelne.

– Történtek egyeztetések Balázs és a gárda nemrégiben kinevezett szakmai igazgatója, Tőzsér Dániel között. Mindkét fél szeretné, ha az egyezség összejönne. Ám Balázs továbbra is érték a nemzetközi porondon is, Cipruson szívesen látnák őt. Menedzsere azt szeretné, ha ott focizna még néhány évig – idézi a Bors az informátorát.

A görög sajtó csütörtökön már tényként számolt be arról, hogy Korhut Mihály a DVSC-nél folytatja a pályafutását – a Bors ezzel kapcsolatban azt írja, tudomása szerint a válogatott védő „az aláírását ahhoz a feltételhez kötötte, hogy Dzsudzsák is Debrecenben folytatja-e a pályafutását.”

Tóth Csaba, a Debrecen sajtófőnöke is reagált a hírekre: – Pénteken klubunk sajtótájékoztatót tart, a téma az új játékosok szerződtetése és az NB II-es keret kialakítása lesz, de a nevezett két futballista bemutatása nem szerepel napirenden.” Dzsudzsák Balázs 2004 és 2008 januárja között 54 tétmérkőzésen 31 kanadai ponttal (14 gól, 17 gólpassz) segítette három bajnoki címhez a Debrecent.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.