Dzsudzsák cáfolja, hogy kirúgták, csak szabadságra jött haza

Szó sincs arról, hogy az egyesült arab emírségekbeli al-Ain menesztette volna, állítja Dzsudzsák Balázs, aki az ottani labdarúgó-bajnokság felfüggesztése miatt elmondása szerint csak szabadságra érkezett haza. A most két hétre karanténba került szélső június elsején visszatér Dubaiba. A 108-szoros válogatott játékos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO.HU2020. 05. 07. 11:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mindössze annyi történt, hogy miután kiderült, a bajnokságunkat augusztusig mindenképpen felfüggesztik, a klubomtól engedélyt kaptam rá, hogy Magyarországra utazzak. Ahogy az összes ott futballozó külföldi is. Hétfőn tudtam meg, hogy néhány hétig biztosan nem lesznek edzéseink, egyénileg és csapatként sem. Most, hogy hazaértem, két hétre karanténba vonulok. Megérkeztem a budapesti otthonomba, a következő tizennégy napban ki sem teszem a lábam a kerítésen kívülre.

Nagy segítség, hogy idehaza legalább kert van, ahová ki tudok menni, és az edzéseket is sokkal jobb körülmények között végezhetem. Van futópadom, súlyzóim, minden rendelkezésre áll, hogy jó erőben tartsam magamat. Úgy tűnik, most a karanténok ideje következik, hiszen miután június elején visszatérek Dubaiba, ott is két hétre be kell zárkóznom a négy fal közé. Az edzések június végén kezdődnek – nyilatkozta akivel csapata azonban egyelőre nem hosszabbított szerződést.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.