Dzsudzsák állítólag a ZTE-be tart – frissítve

A Nemzeti Sport szerint Dzsudzsák Balázs Zalaegerszegen folytathatja pályafutását. A ZTE-nél természetesen tárt karokkal fogadnák a 108-szoros válogatott szélsőt.

Ch. Gáll
2020. 08. 04. 8:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest és a Balaton között ingázik, de a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a válogatott csapatkapitánya hazaszerződik, és a Zalaegerszegi TE csapatában folytatja pályafutását.

Ezen a nyáron már hírbe hozták a lassan 34 éves játékost nevelőegyesületével, az ez idő szerint NB II-es Debreceni VSC-vel, és olyan pletykák is keringtek, hogy a Ferencváros vagy a Honvéd igazolja le, de valamennyi hír falsnak bizonyult. Jóllehet Tőzsér Dániel, a Loki sportigazgatója elismerte, hogy tárgyaltak Dzsudzsákkal. Ami a ZTE-be szerződését illeti, ezzel kapcsolatban Sallói István sportigazgató azt mondta az Nso.hu-nak, hogy óriási megtiszteltetés lenne, örömmel látnák Zalaegerszegen Dzsudzsák Balázst, de egyelőre nem tárgyaltak a játékossal.

Kedden kora délután az MTK honlapján megjelent a hír, hogy Dzsudzsák a kék-fehérekkel edz.

„Balázzsal régóta jó kapcsolatban vagyunk, így amikor megkeresett azzal, hogy szeretne nálunk edzeni, és formában tartani magát, természetesen örömmel fogadtuk. A találgatásokat megelőzve szeretném elmondani, hogy Balázs nem lesz az MTK játékosa”– idézi a klubhonlap Polyák Balázs sportigazgatót.

Dzsudzsák mellett egy másik magyar válogatott játékos, Bese Barnabás is az MTK-val készül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.