Dzsudzsák öt éve hős volt az Eb-n, idén a debreceni szerződése a téma

A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság utolsó magyar érdekeltségű csoportmérkőzésén Dzsudzsák Balázs két gólt is szerzett a portugálok ellen. A 3-3-ra végződő találkozó egyik meghatározó szereplője ma nem tagja az Eb-re nevezett magyar keretnek, „civilben” szurkol a válogatottnak. Sőt, a 34 éves középpályás a hírek szerint hamarosan fontos bejelentést tesz a jövőjével kapcsolatban.

Magyar Nemzet
2021. 06. 15. 14:14
null
A válogatott most nincs napirenden Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

hosszú légiósélet után tavaly szeptemberben tért vissza a nevelőegyesületéhez, a mögöttünk hagyott szezonban 26 mérkőzésen öt gólt szerzett és 14 gólpasszt jegyzett az akkor még az NB II-ben érdekelt, azóta újra NB I-es Debrecen csapatában.

Öt éve Pepével küzdött az Eb-n
Fotó: Mirkó István

A 108-szoros válogatott szélső szerződése június 30-án lejár. Korábban beszámoltunk arról, hogy Dzsudzsákot szívesen látnák az NB I-ben 10. helyen végzett Honvédnál, és sajtóhírek szerint Szergej Rebrov klubjánál, az el-Ajnnál is felvetődött a neve, de a Csakfoci értesülései szerint a 34 éves labdarúgó már eldöntötte, hogy marad Debrecenben. A napokban hivatalosan is bejelentik a középpályás szerződéshosszabbítását.

....

Kövesse nálunk a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.