Eden Hazard hamut szórt a fejére, érdekes a szurkolók reakciója

„Az idénynek még nincs vége, most együtt kell harcolnunk a La Liga megnyeréséért!” – írta Hazard.

Magyar Nemzet
2021. 05. 07. 7:55
null
London, 2021. május 5. Cesar Azpilicueta, a Chelsea (j) és Eden Hazard, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2021. május 5-én. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, hatalmas felháborodást váltott ki a Real Madrid szurkolói körében, hogy a csapat belga támadója, szerda este vidáman nevetgélt a Stamford Bridge-en korábbi játékostársaival, miután a Chelsea a Bajnokok Ligája elődöntőjében 2-0-ra legyőzte, és ezzel kiejtette a királyi gárdát.

Hazard csütörtök este az Intsagram-oldalán bocsánatot kért a szurkolóktól:

„Sajnálom. Sok véleményt olvastam magamról a mai napon, nem állt szándékomban megbántani a Real Madrid szurkolóit. Mindig is az volt az álmom, hogy a Real Madridban játsszak, és győzni jöttem ide. Az idénynek még nincs vége, most együtt kell harcolnunk a La Liga megnyeréséért! Hala Madrid!” – írta a játékos.

Megnéztük, hogy fogadják a szurkolók a játékos bocsánatkérését.

Az érezhetően semleges, nem Real-drukkerek vagy éppen ellendrukkerek között természetesen vannak, akik jól szórakoznak a történeten. A Goal.com 17 millió követővel rendelkező Facebook-oldalán az egyik legnépszerűbb hozzászólás szerint a Chelsea-nél még mindig szeretik Hazard-t, és ha visszatér, kényelmes kispadot biztosítanak neki, hogy onnan nézze majd Pulisic, Mount és Havertz játékát.

Nagyon sokaknak tetszik az alábbi, komolyabb megjegyzés is: „Nem tettél semmi rosszat, nem kell sajnálkoznod. A futball játék és munka is, de az emberi kapcsolatok, a barátság ennél nagyobb értéket képvisel.”

Az ESPN FC oldalán (6,2 millió követő) a legtöbb lájkot egy hasonló megközelítésből született bejegyzés kapta: „A Real-szurkolók szemszögéből úgy néz ki, Hazard nem törődik azzal, hogy veszítettek. De ez csak egy játék, nem kellene sírni utána” – írta a hozzászóló, aki megdöbbenését fejezte ki, mekkora gyűlöletet keltett Hazard viselkedése, pedig csak a barátaival beszélgetett.

Nos, ha csak beszélgetett volna, biztosan nem robban ki ekkora botrány…

„It was not my intention to offend the Real Madrid C.F. fans. It has always been my dream to play for Real Madrid and I...

Közzétette: ESPN FC2021. május 6., csütörtök

 

Itthon a Penamadridista.hu Facebook-oldalán (73 ezer követő) ez a hozzászólás kapta a legtöbb lájkot: „Ebben a csapatban nőtt fel, vált legendává, nyolc évet eltöltve. Régi barátokkal találkozott, sírnia kellett volna? Nem hinném. Sokat hajtott, futott tegnap, de sajnos nem az a szint. A teljesítményéért szidhatjátok, de azért, mert nem picsogott a haverjai társaságában, felesleges.”

Arról persze szó nincs, hogy mindenki elnéző lenne a játékossal szemben…

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.