Egy hónap után elküldte edzőjét, Geri Gergelyt a Diósgyőr

Kevesebb mint egy hónappal a kinevezése után menesztette vezetőedzőjét, Geri Gergelyt a Diósgyőr labdarúgócsapata, amelyet a tulajdonosi háttér megváltozásával indokolt a klub. Az új edző az Eszék korábbi mestere, a horvát Zoran Zekić lett.

Magyar Nemzet
2021. 01. 07. 13:17
null
Geri Gergely Nyitra után vállalt munkát Diósgyőrön Forrás: dvtk.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán még Geri Gergely sem sejtette, hogy meg vannak számlálva az órái a Diósgyőr kispadján, hiszen a lapunknak adott interjúban még arról beszélt, hogy Benczés Miklós sportigazgatóval dolgoznak a keret megerősítésén, és mindent meg fognak tenni a bennmaradásért.

Ehhez képest ma Benczés Miklós bejelentette, hogy a DVTK szerződést bontott Geri Gergellyel, akinek az érkezését december 8-án, tehát kevesebb mint egy hónappal ezelőtt jelentette be a klub. – Tegnap új tulajdonosa lett a DVTK-nak, amely változásokkal jár a labdarúgócsapatnál – mondta Benczés a klub honlapján. – Geri Gergely személyében egy rendkívül felkészült szakembert és egy végtelenül szimpatikus embert ismerhettünk meg, csak a legjobbakat tudom neki kívánni a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még hallani róla és az útjaink fogják még egymást keresztezni.

Már azt is tudni lehet, hogy a horvát Zoran Zekić lesz az új edző, aki 2015 és 2019 között az Eszék edzője volt. Geri Gergely gödörben lévő csapatot vett át december elején Feczkó Tamástól, és a rendelkezésére álló rendkívül rövid idő alatt nem tudott új lendületet adni, hiszen mindhárom NB I-es meccsét elvesztette a DVTK-val, amely tíz pontjával az utolsó helyen áll az élvonalban. Az edzőváltás oka mégsem szakmai, hanem a tegnap este bejelentett tulajdonosváltással áll összefüggésben a közlemény szerint. A Borsodi Sport Holding Kft. szerezte meg az Arago-csoporttól a Borsodsport Invest Kft. százszázalékos tulajdonrészét, egyúttal a DVTK-t is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.