Egyenes adás: végre nyit határon túlra az M4 Sport

Erdélyben és a Felvidéken is láthatóak lesznek a magyar közmédia, így az M4 Sport által közvetített mérkőzések: a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezői és az U21-es csapat Európa-bajnoki találkozói.

Magyar Nemzet
2021. 03. 23. 11:59
null
Az M4 Sport végre nyit, csütörtökön együtt szurkolhatunk Fotó: Mirkó István (MI) Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végre megoldódott a probléma, amire a Magyar Nemzet a női kézilabda olimpia selejtezőtorna alatt felhívta a figyelmet. (Határainkon túl kódolták, ezért nem lehetett fogni a magyar csapat mérkőzéseit.)

A magyar labdarúgó-válogatott soron következő világbajnoki selejtezőit, valamint az U21-es csapat Európa-bajnoki találkozóit Erdélyben és Felvidéken is lehet majd fogni, s a közvetítések az interneten keresztül, az M4sport.hu oldalon is elérhetőek lesznek.

„A magyar közmédia fontos feladatának tartjuk, hogy a határon túl élő honfitársaink számára is elérhetővé tegyük a magyar labdarúgás legfontosabb eseményeit. Ezért is jelent történelmi előrelépést a szlovák és román közszolgálati csatornákkal, valamint az EBU-val kötött megállapodásunk. A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezői mellett, a szerdán kezdődő U21-es Európa-bajnokságról nemzeti csapatunk mindhárom csoportmérkőzését is elérhetővé tette az M4 Sport Erdélyben és Felvidéken egyaránt. Így együtt szurkolhatnak a jelen és a jövő magyar válogatott játékosainak határon túli honfitársaink is” – jelentette be Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

„A technikai feltételeit már korábban létrehoztuk a határon túli közvetítéseknek és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a jogi lehetőségek is adottak legyenek hozzá. Azok után, hogy az olimpiát és az A-válogatottunk találkozóit elérhetővé tettük, nagy öröm számunkra, hogy a kiemelt érdeklődésű U21-es Európa-bajnokság magyar mérkőzéseit is megmutathatjuk a Felvidéken és Erdélyben élő honfitársainknak” – tette hozzá Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.