Év végi bakiparádéba kívánkozó öngól született + videó

Ritkán látott találat esett a J1 League-ben, azaz a japán első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Hat gólt szerzett szombaton a Yokohama F Marinos az Urawa ellen, mégsem feltétlenül a győztes csapat csatárainak teljesítményét lehet kiemelni, hanem kapusáét, aki hatalmas bakival „járult hozzá” társai kiváló játékához.

Magyar Nemzet
2020. 11. 15. 9:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor egy csapat a 14. percre háromgólos előnybe kerül egy futballmérkőzésen, aligha gondolnánk rá, hogy még bajba is kerülhet. Aztán beüt a ménkű, és megesik egy olyan baki, amitől minden kapus verejtékbe úszva ébredne – ez történt Obi Powell Obinnával, aki a Yokohama F Marinos–Urawa összecsapáson hibázott orbitálisat a japán élvonalban.

De szavak helyett beszéljenek inkább a tettek: a finoman szólva is nevetséges öngól a videón 2:17-től látható.

A 22 éves Obinna végül megúszta az esetet, társait nem rázta meg a bekapott gól, helyette gőzerővel robogtak tovább, és 6-2-re ütötték ki vendégeiket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.