Súlyos ügy: kiskorú elleni szexuális bűncselekmény a vád

A Sky Sports szerint kiskorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekmény gyanúja miatt letartóztattak egy labdarúgót, majd erre reagálva közleményt adott ki a Premier League-ben szereplő Everton csapata, amelyből kiderült, hogy az ő játékosukról van szó. Meg nem erősített hírek szerint a bajnokság egyik ismert sztárját gyanúsítják, aki tavaly novemberben gólt lőtt a magyar válogatott ellen a Puskás Arénában.

Magyar Nemzet
2021. 07. 20. 10:34
null
Az Eb hivatalos labdája, az Uniforia Fotó: pinterest.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sky Sports információi szerint egy 31 éves labdarúgót vádolnak a kiskorú sérelmére elkövetett szexuális bűncselekménnyel, az illetőt pénteken őrizetbe vette a rendőrség.

Az Everton közleményéből kiderült, hogy az ő játékosukról van szó, akit azonnali hatállyal eltiltottak az edzések látogatásától a nyomozás idejére. A klub azt is jelezte, hogy készek mindenben segíteni a rendőrség munkáját, ám ennél bővebb nyilatkozatot nem kívánnak tenni az ügyről.

Természetesen azonnal megindult a találgatás, hogy ki lehet az elkövető. Az Everton keretében mindössze két 31 éves labdarúgó található jelenleg: az angol válogatott Fabian Delph és az izlandi válogatott Gylfi Sigurdsson. A Republicworld meg nem erősített információi szerint utóbbit gyanúsítják a bűncselekménnyel.

Sigurdsson a Premier League egyik ismert sztárja, korábban a Tottenham és a Swansea csapatában is megfordult, összesen 318 angol élvonalbeli meccsen 67 gólt szerzett. Tavaly novemberben az izlandi válogatott tagjaként Budapesten lépett pályára az Európa-bajnokság selejtezőjének rájátszásában, és az ő góljával vezetett Izland 1-0-ra, ezután sikerült az utolsó percekben 2-1-re fordítania együttesének.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.