Ezzel az elképesztő hajrával nyert világbajnoki aranyat Kapás Boglárka – videó!

A magyar úszónő úgy győzött, hogy az első fordulónál csak a nyolcadik helyen úszott, s száz méter után is jelentős hátránya volt az élen haladókkal szemben.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook/M4Sport2019. 07. 25. 16:18
KAPÁS Boglárka
Kvangdzsu, 2019. július 25. Kapás Boglárka a nõi 200 méteres pillangóúszás döntõje után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 25-én. Kapás Boglárka aranyérmet nyert. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról korábban beszámoltunk, szenzációs úszással nyerte meg a 200 méteres női pillangóúszást a kvangdzsui vizes világbajnokságon. A magyar úszónő úgy győzött, hogy az első fordulónál csak a nyolcadik helyen úszott, s száz méter után is jelentős hátránya volt az élen haladókkal szemben.

A videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.