Fehéroroszország közösen rendezne olimpiát Oroszországgal

Oroszország és Fehéroroszország jó sportkapcsolatokat ápol, logikus elképzelés, hogy együtt pályázzanak az olimpiarendezésre – jelentette ki Pavel Kolobkov.

Forrás: MTI2019. 09. 07. 20:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívóból lett orosz sportminiszter azután nyilatkozott erről, hogy pénteken a fehérorosz államelnök, Alekszandr Lukasenko kijelentette, országa közösen adhatna otthont a nyári ötkarikás játékoknak Oroszországgal vagy Ukrajnával.

A TASZSZ orosz hírügyökség beszámolójában megemlítette, hogy az 1980-as moszkvai olimpia idején – akkor még a Szovjetunió tagköztársaságaként – Fehéroroszország is részt vállalt a játékokból: hét labdarúgó-mérkőzést rendeztek a fővárosban, a Dinamo Minszk stadionjában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.