Feljelentette a futballistát, akinek nem tudta ellopni az autóját

Az olasz rendőrség nyomozást indított Stephan El Shaarawy ellen, miután az autója ellopását tervező férfi feljelentette, számolt be róla a Corriere della Serára hivatkozva a Nemzeti Sport.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 07. 05. 8:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport azt írja, José Carlos Sagardia Aliaga még február 12-én próbálta meg ellopni Stephan El Shaarawy Lamborghinijét, ám az autó egyik ablakának a betörése után az AS Roma játékosa észrevette őt, majd üldözőbe vette. A 28 éves labdarúgó gyorsan utol is érte a tolvajt, akinek az elmondása szerint El Shaarawy földre vitte, majd a rendőrök kiérkezéséig megverte, ezzel súlyos sérüléseket okozott neki.

A tolvaj az autólopási kísérletért másfél év börtönt kapott, ezt követően azonban testi sértés vádjával feljelentette El Shaarawyt.

Az olasz lap szerint két szemtanú is azt állította, hogy a tolvaj saját magát ütötte arcon, így kérdéses, hogy mennyire áll meg a vád.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.