Megdöbbentő! Feltörték az olimpiai ezüstérmes autóját + fotó

Mindent elvittek a rablók, kivéve az olimpiai érmet. Az Ipad, a GoPro videókamera kellett nekik, az olimpiai ezüstérmet csak azért nem tudták eltulajdonítani, mert azt Lorenzo Zazzeri magával vitte az uszodába. Az olasz gyorsúszó minden követ megmozgat azért, hogy visszaszerezze az eltulajdonított értéktárgyait.

Magyar Nemzet
2021. 08. 05. 12:22
null
Mindent elvittek a hátsó ülésről Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lorenzo Zazzeri a közösségi médiában osztotta meg a nagyközönséggel, hogy a firenzei Bellariva uszodánál parkoló autójának ablakát ismeretlen tettesek betörték, és ellopták a GoPro videókameráját, az iPad-jét, amellyel videókat készített, valamint az összes ajándéktárgyat, amelyet a családjának vásárolt Tokióban. A 4x100 méteres gyorsúszó váltóban megszerzett olimpiai ezüstérmét azonban nem lopták el, mert azt magával vitte az uszodába.

Az olasz úszó arra kéri a rablókat, hogy nyugodtan tartsanak meg minden szükséges anyagot, de szolgáltassák vissza neki az eltulajdonított értéktárgyakat.

„Nemcsak gazdasági értelemben szenvedtem hiányt, érzelmileg is nagyon kötődöm ezekhez a tárgyakhoz. Volt egy póló, amelyet az olasz úszóválogatott minden tagja aláírt, az Ipad, benne egy naplóval az olimpiai élményekről. Arra gondoltam, hogy ezt közzéteszem a közösségi médiában. Szerettem volna megmutatni minden fiatalnak, hogy inspirációt nyújtsak nekik” – olvasható Zazzeri posztja.

Az ezüstérem biztonságban van:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Lorenzo Zazzeri (@zazzax) által megosztott bejegyzés

A 26 éves Zazzeri volt a leggyorsabb a 4x100-as gyorsváltóban ezüstérmes olasz négyesben. Az olasz váltó először szerzett érmet ebben a számban az olimpia történetében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.