Örömmámor a szurkolókkal, öltözői fieszta a Fradinál + videó

A 32. bajnoki címét begyűjtő klub szerda délelőtt megosztotta az ünneplésről készült videót.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2021. 04. 21. 10:07
null
Budapest, 2021. április 20. A bajnok Ferencváros játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkõzés végén a Groupama Arénában 2021. április 20-án. A Ferencváros 3-0-ra legyõzte az Újpest csapatát, így a hátralévõ meccsek eredményétõl függetlenül megvédte címét. Az FTC története során 32. alkalommal nyerte meg a magyar bajnokságot, és sorozatban harmadszor végez az élen. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros csapata a labdarúgó NB I 30. fordulójában kedd este hazai pályán 3-0-ra legyőzte az Újpestet, a zöld-fehérek ezzel 32. bajnoki címüket szerezték meg, sorozatban pedig harmadszor zárnak a tabella élén. A klub szerda délelőtt megosztotta az ünneplésről készült videót. Örömmámor a szurkolókkal, öltözői fieszta, értékelések a bajnokcsapattól.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.