Fitneszben fittyet hánynak a járványra, megkezdődött az Eb!

Hiába dübörög a koronavírus-járvány és halasztották el, vagy éppen halasztják el sorban a nem csak a zárt térben zajló világversenyeket, az IFBB testépítő és fitnesz Európa-bajnokság megkezdődött Spanyolországban.

Magyar Nemzet
2020. 09. 17. 11:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Eb-n hatfős magyar válogatott indul, és Vargha Viola, a hazai szövetség főtitkára kiemelte: felkészült és sikeréhes csapat érkezett meg Spanyolországba.

– Az előírásokat betartva, igyekszünk maradandót alkotni ezen az Eb-n is. Több magyar érdekeltségű kategóriában is bízunk abban, hogy a mieink felállhatnak a dobogó valamelyik fokára – mondta a sportvezető.

A magyar versenyzők közül Ágoston Dorottya junior és felnőtt fitneszben, Szalai Evelin bikini fitneszben és fitmodellben, Nyírcsák József junior testépítés (klasszik) és games classic testépítésben indul, akárcsak Kovács Krisztián. Berecz Sándor a men’s physique, Kardos Gergely pedig a junior men’s physique-ben méreti meg magát az Európa-bajnokságon, amelynek Santa Susanna ad otthont.

Ágoston Dorottya az egyik reménységünk
Fotó: Fitnessandmass/Várszegi Gábor

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.