Fordulat: Messi mégis maradna a Barcelonában, kitöltené a szerződését?

Argentin források szerint Lionel Messi hajlandó eltölteni még egy szezont Barcelonában, így jövő nyáron könnyebben válthat klubot.

Magyar Nemzet
2020. 09. 03. 8:49
Messi
Messinek fél óra is elég volt arra, hogy eldöntse a meccset Fotó: Andreu Dalmau Forrás: MTI/EPA/EFE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Martin Arevalo argentin újságíró Twitter-bejegyzése adhat reményt a Barcelona szurkolóinak. A Tyc Sports munkatársa „megbízható forrásokra” hivatkozva állítja, hogy minden bizonnyal 2021 nyaráig marad a Camp Nouban, és szerződése lejártával majd könnyebben távozhat a katalánoktól.

A hír meglepő, különösen annak fényében, hogy eddig nem volt olyan forrás, amelyik Messi maradásáról írt volna. Arevalo szembement a fősodorral, a végén hozzátette, a mai nap döntő jelentőségű a hatszoros aranylabdás karrierjében. Ezek szerint ma is tárgyal a futballistát képviselő ügynök/édesapa a Barcelona vezetőivel.

Még odébb van a búcsú? Fotó: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

A játékos korábban ragaszkodott ahhoz, hogy idén nyáron hagyja el a klubot, ez heves ellenérzéseket váltott ki a Barcelona vezetőiből, mondván, Messi nemcsak szabad ügynökként nem távozhat, hanem a vásárló klubnak ki kell fizetnie a 700 millió eurós kiadási záradékot.

A 33 éves játékos szerződése tartalmaz egy záradékot, amely lehetővé teszi számára, hogy bármely szezon végén távozzon, és bár úgy gondolták Barcelonában, hogy a határidő júniusban telt le, a Marca arról számolt be, hogy tábora úgy véli, hogy azt meghosszabbították az elhúzódó 2019/20 szezonra való tekintettel.

Messi képviselői azt állítják, hogy a 700 millió eurós kivásárlási záradék már nem érvényes, a Barcelona vezetősége más állásponton van.

Martin Arevalo szerint ma folytatódik az egyezkedés a labdarúgó képviselői és a klubja között.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.