Márton Gábor elismeri, hullámvölgybe került a Vidi

Ma este (18.30, tv.: M4 Sport+) játsszák az év első kiemelt rangadóját a labdarúgó NB I-ben, a 20. forduló zárómérkőzésén a listavezető Ferencváros fogadja a Fehérvárt a Groupama Arénában. A két edző, Szergej Rebrov (Ferencváros) és Márton Gábor (Fehérvár) persze bizakodva készült a találkozóra.

Magyar Nemzet
2021. 02. 07. 11:19
Márton Gábor
Márton Gábor, a Mol Fehérvár vezetőedzője a rossz széria dacára bízik a csapatában Forrás: molfehervarfc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Rangadót játszunk vasárnap este, a tabella élén álló FTC-vel találkozunk. Voltak gondjaink az elmúlt hetekben, több mérkőzésünk sem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Hullámvölgybe kerültünk, az ilyesmi sajnos minden csapat életében előfordul. Hiszünk magunkban, szeretnénk a pályán megmutatni, hogy kifelé jövünk ebből a hullámvölgyből. Az biztos, hogy csak maximális koncentrációval és alázatos játékkal lehetünk sikeresek – nyilatkozta a Vidi honlapjának Márton Gábor a mérkőzés előtt.

Szergej Rebrov, az FTC ukrán mestere csapata tetemes, 13 pontos előnye dacára természetesen nem becsüli le a Vidit.

– A MOL Fehérvár erős csapat, jó játékosaik vannak minden poszton, biztosan extra motivációval lépnek majd pályára ellenünk. Nekünk elsősorban magunkra kell koncentrálnunk, hiszen tudjuk, hogy minden találkozó egyformán fontos, ha el akarjuk érni a céljainkat, a bajnoki címet és az újabb európai kupaszereplést. A fehérváriakkal mindig szoros mérkőzéseket vívtunk, kevés gól jellemzi a közös találkozóinkat. Nem hiszem, hogy sok helyzet lesz, ezért figyelnünk kell majd a helyzetkihasználásra, tiszta fejjel, jó döntéseket kell hoznunk – fogalmazott a Fradi.hunak.

A mérkőzés inkább a Fehérvárnak fontos, hiszen a nyakában lihegnek az üldözői, a Fradi utcahosszal első. A két csapat összecsapása mindig presztízsmeccs. A Vidi a találkozó előtti napokban jelentette be, hogy meghosszabbította Hangya Szilveszter és Bolla Bendegúz szerződését.

NB I, 20. forduló:

Szombat:

Diósgyőr–Kisvárda 2-0

Mezőkövesd–Honvéd 2-1

MTK–Újpest 1-3

Vasárnap:

Paks–Budafok 14.10

ZTE–Puskás Akadémia 16.15

Ferencváros–Fehérvár 18.30

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.