Megnősült az FTC támadója, ilyen ruhát még nem láttunk! + videó

A Ferencváros labdarúgócsapata már június elején elkezdte a felkészülést a következő, 2021/22-es bajnoki idényre. Az előszezon megkezdése előtt a bajnokcsapat tagjai természetesen jól megérdemelt szabadságukat töltötték, így Franck Boli is. A zöld-fehérek elefántcsontparti támadója a Népligetbe való visszatérése előtt otthon megházasodott.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2021. 06. 14. 19:32
Franck Boli
Franck Boli Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hosszú volt ez a szezon, amit magunk mögött hagytunk, így jót tett ez a kis szünet. Otthon voltam, családi környezetben pihenhettem ki a múlt szezon fáradalmait. Jó volt egy kis időre kikapcsolni, ez pedig több mint elég volt ahhoz, hogy feltöltődjek a következő szezonra, és felkészüljek az újabb kihívásokra” – nyilatkozta Franck Boli az FTC honlapjának.

A 27 esztendős, elefántcsontparti támadó beszélt a házasságkötéséről is, kitérve arra, hogy különleges ruhát viselt a ceremónián, követve a helyi tradíciót.

„Hihetetlenül boldogok vagyunk. Afrikából származom, szóval ezeknek a dolgoknak megvan a maga, sajátos, tradicionális módja. Nagyon izgultunk a ceremónia előtt, hiszen ez mégiscsak egy életre szóló esemény volt, de külön öröm, hogy ezt a lépést a családunk előtt tettük meg. A szokásainkhoz hozzátartozik ez a viselet, de nálunk az ilyen jellegű eseményeken mindenkinek ilyen ruhát kell hordania. Ezzel a viselettel fejezzük ki, hogy egy néphez, egy törzshöz tartozunk. Csak ismételni tudom magam: nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt az eseményt a szokásainkhoz illő módon, a családunk körében ünnepelhettük meg. Ha most elmondanám, hogy a feleségemmel hogyan jutottunk el idáig, akkor lehet, hogy estig sem mennénk haza.”

Franck Boli és felesége nagyon boldog
Forrás: Fradi.hu/Intsagram/Franck Boli

Franck Boli Instagram-oldalán rövid videó is látható a ceremóniáról:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Franck Boli (@franck.boli70) által megosztott bejegyzés

Boli a játékostársaival együtt már újra edzésbe állt a Népligetben, s arról is beszélt, hogy milyen célokkal készül az új idényre.

„A pihenő után jó volt ismét átlépni a Népliget kapuját, már hiányzott, hogy újra edzésbe álljak. Új edzővel vágunk neki az előttünk álló idénynek [az ukrán Szergej Rebrovot váltó osztrák Peter Stögerrel – a szerk.], így nem csak én, de az egész csapat nagyon izgatottan várja az új kihívásokat. Még csak most kezdtük el a felkészülést, néhány edzésen vagyunk túl, így az alapvető dolgokon kívül sok minden nem derült ki, de ez a normális. Abban biztos vagyok, hogy az első tétmérkőzésre mindenki maximálisan készen fog állni. Ami a személyes célokat illeti: támadóként nem is akarhatok kevesebbet, mint fontos gólokkal segíteni a Fradit, és ismét ott lenni valamelyik európai kupasorozat csoportkörében, akár az Európa-ligában, akár a Bajnokok Ligájában.”

Franck Bolinak nagy tervei vannak a futballpályán is
Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.