Friss levegő

Vasárnap friss levegő érkezett a kommunikációs áporodottságba. Két gátfutó hölgy, Kozák Luca és Kerekes Gréta nyilatkozott az M4 Sportnak a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság helyszínéről.

2019. 03. 05. 16:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfoghatnánk szolgálati közleménynek is, de több annál: hálátlan újságírói feladat meccs előtt vagy közvetlenül utána sportolóink zömét faggatni. Ez a zöm ugyanis a mérkőzés előtt álló vagy azt éppen befejező sportoló szerepét játssza, akinek elengedhetetlen kelléke a magyar sport közhelyszótára.

Ezredszer meghallgatjuk, hogy a mester felkészítette a csapatot, fontos esemény következik, illetve az egyéni teljesítmény nem számít, csak a csapat fontos, elkerülhető hibák előzték meg a kudarcot, és ezekből a hibákból tanulni fognak – csak a neveket kell kicserélni, a tartalom lehangolóan állandó.

Vasárnap friss levegő érkezett ebbe a kommunikációs áporodottságba. Két fiatal gátfutó hölgy, és Kerekes Gréta nyilatkozott az M4 Sportnak a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság helyszínéről.

Értelmesen és érzelmesen, egyszerre engedtek bepillantást a gondolataikba és a lelkükbe, és a néző néhány perc alatt is sokat megtudott a sport többnyire nem látható oldaláról. Pedig csupán annyi történt, hogy mertek többnek mutatkozni, mint sportolóknak: emberek voltak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.