Fucsovics férfi párosban is búcsúzott a Roland Garros-on

Fucsovics Márton, oldalán a svéd Robert Lindstedttel az első fordulóban kikapott szerdán a francia nyílt teniszbajnokság férfi párosversenyében.

Forrás: MTI2019. 05. 29. 18:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenfél, a brazil Marcelo Demoliner és az indiai Divij Sharan kettős az első szettben 28 perc alatt előnyre tett szert, amit Fucsovicsék 48 perc alatt egyenlítettek ki. Mindkét szettben egy-egy alkalommal tudott brékelni a játszma győztese.

A döntő szett Fucsovicsék elbukott szervagémjével kezdődött, majd az ellenfél – 3:1-es előnyénél – újból brékelt. A magyar játékos és svéd partnere a végjátékban négy mérkőzéslabdát hárított, de csak az újabb bréket tudták elkerülni, a kiesést már nem.

Az összecsapás 1 óra 50 percig tartott.

A magyar játékos egyesben is az első fordulóban kapott ki, ötszettes mérkőzésen az argentin Diego Schwartzmantól. Fucsovics vegyes párosban Babos Tímeával az oldalán csütörtökön mutatkozik be, az első fordulóban a Tristan Lamasine, Manon Arcangioli francia kettőssel találkoznak.

Eredmény, páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

férfiak:

Marcelo Demoliner, Divij Sharan (brazil, indiai)-Fucsovics Márton, Robert Lindstedt (magyar, svéd) 6:3, 4:6, 6:2

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.