Fucsovics legyőzője nem húzta sokáig Rómában

Elbúcsúzott a negyedik helyen kiemelt Dominic Thiem a római ATP 1000-es teniszverseny nyolcaddöntőjében. Az előző körben Fucsovics Mártont kiejtő osztrák játékos az olasz Lorenzo Sonego ellen szenvedett vereséget.

Magyar Nemzet
2021. 05. 14. 9:22
ATP 500 - Erste Bank Open
Dominic Thiem elbúcsúzott Rómától Fotó: Lisi Niesner Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hetedikként rangsorolt, orosz Andrej Rubljov továbbjutott a római salakpályás tenisztorna férfi versenyének a csütörtöki nyolcaddöntőjéből, a negyedik helyen kiemelt osztrák Dominic Thiem viszont kiesett.

Thiemnek meggyűlt a baja a hazai pályán játszó olasszal
Fotó: USA TODAY Sports/Danielle Parhizkaran

Az előző fordulóban Fucsovics Mártont búcsúztató Thiem az olasz Lorenzo Sonegótól kapott ki fordulatos, háromjátszmás mérkőzésen, amely 3 óra 28 percig tartott. A harmadik szettben Thiemnek meccslabdája volt, de ellenfele fordítani tudott, és végül rövidítésben győzött.

Andrej Rubljov a spanyol Roberto Bautista Agutot búcsúztatta két játszmában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.