Gattuso nem fél attól, hogy esetleg kirúgják Nápolyból

Az olasz sajtó szerint veszélyben van Gennaro Gattuso állása. A Serie A-ban szereplő Napoli vezetőedzője nem foglalkozik a pletykákkal, s bizonyítani akarja rátermettségét.

Forrás: NSO2021. 02. 11. 12:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Napoli csütörtökön vereséget szenvedett az Atalanta vendégeként, így címvédőként az elődöntőben búcsúzott az Olasz Kupától. A bajnokságban a hatodik helyen áll a csapat – igaz, egy meccsel kevesebbet játszott, mint a riválisai, mert az ősszel nem tudott elutazni a Juventus elleni találkozóra. A szerdai mérkőzés utáni sajtótájékoztatón megkérdezték Gattusót, vajon a Juventus elleni hazai rangadó az utolsó esélye-e megmenteni az állását.

– Nem tudom, erről a klubot kell megkérdezni – idézi a Football Italia a 43 éves olasz szakembert, aki 2019 decembere óta irányítja a Napolit. – A hajó kapitánya én vagyok, ha a helyzet rosszra fordul, az az én saram. Nem gondolkozom azon, hogy ez lehet az utolsó meccsem. Meg kell mutatnom, hogy lehet bennem bízni. Ilyen az edzők élete. Kötelességem a végsőkig a legjobb tudásomat nyújtani.

A Napoli és a Juventus szombaton 18 órakor csap össze egymással a Diego Armando Maradona Stadionban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.