Gólzáporos Bayern-siker a kupában

Szilágyi
2019. 04. 04. 13:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bayern München gólzáporos meccsen jutott a labdarúgó Német Kupa elődöntőjébe, miután a negyeddöntőben tegnap 5-4-re legyőzte a másodosztályú Heidenheimet. A hazaiaktól 1-0-nál, a 15. percben kiállították Sülét, s Lewandowski a 88. percben büntetőből rúgta a továbbjutást érő találatot.

Moise Kean nevétől hangos az olasz szaksajtó: a Juventus színes bőrű csatára márciusban történelmet írt, ő lett az első 2000-ben született játékos, aki gólt szerzett az olasz válogatottban. Kean kedden a Cagliari elleni találkozón is hallatott magáról; gólt lőtt, bebiztosította a Juve 2-0-s győzelmét, de ezzel még nem került volna a címlapokra. Az elefántcsontparti szülők gyermekének összes megmozdulásánál huhogtak a Cagliari ultrái, Kean góllal vett elégtételt, majd a hazai B-közép előtt állva, széttárt karokkal „ünnepelt”.

A Barcelona a szívbajt hozta a szurkolóira a Villarreal ellen: a spanyol bajnokság éllovasa egy félidőnyi játék után 2-1-re vezetett, a rendes játékidő végére mégis kétgólos hátrányba került, de ekkor villant végül az uruguayi csatár, Luis Suárez állította be a 4-4-es végeredményt.

Angliában továbbra is szenved a Manchester United. Zsinórban a harmadik idegenbeli mérkőzését veszítette el Ole Gunnar Solskjaer csapata, ezúttal a Wolverhampton győzte le a Vörös Ördögöket 2-1-re. A United az 5. helyen áll a Premier League-ben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.