Háborognak a Fradi-szurkolók amiatt, hogy Heister a Vidibe igazolt

A három szezonban a Ferencváros labdarúgócsapatát erősítő Marcel Heisternek lejárt a szerződése, a klub nem hosszabbított vele, így szabadon igazolhatóvá vált, s ma a Mol Fehérvár le is igazolta. A Fradi szurkolói nem örülnek ennek a fejleménynek.

2021. 06. 16. 13:30
null
Heister Forrás: molfehervarfc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Örömmel jelentjük be, hogy Marcel Heister klubunknál folytatja pályafutását” – közölte a Mol Fehérvár honlapja szerdán.

A legutóbbi bajnokságban bronzérmes fehérvári egyesület emlékeztet rá, hogy a 28 éves védő az elmúlt három szezont az FTC-nél töltötte, előtte játszott a Beitar Jerusalem, az NK Istra, az NK Zadar és a Hoffenheim II csapataiban is. Marcel Heister, aki Németországban született, de horvát felmenőkkel is rendelkezik, több mint száz alkalommal lépett pályára a horvát és hetven alkalommal a magyar első osztályban.

– Örülök, hogy továbbra is Magyarországon folytathatom a pályafutásomat, a családommal nagyon megszerettük az országot. Külön köszönetet szeretnék mondani a Mol Fehérvár FC-nek azért, hogy hosszú távon számolnak velem. Bízom benne, hogy a következő időszakban sok szép fehérvári sikernek lehetek a részese. Alig várom, hogy bemutatkozhassak a Vidiben – mondta Marcel Heister.

– Olyan válogatott szintű futballistát igazoltunk, aki tudja, hogyan kell győzni. Ráadásul olyan poszton játszik, ahova mindig nagyon nehéz erősítést jelentő játékost hozni, márpedig ő ilyen. Nem indultunk nyerő helyzetből, mikor megkerestük, hiszen más klubokkal ellentétben csak a bajnokság végén vettük fel vele a kapcsolatot, miután bejelentették, hogy nem hosszabbít az előző klubjával. Nagyon komoly ajánlatokat utasított vissza és döntött úgy, hogy minket választ, aminek nagyon örülünk – fogalmazott Kovács Zoltán sportigazgató.

Marcel Heister az 55-ös számú mezt viseli majd a Vidiben.

A Fradi szurkolói nem örülnek a fejleményeknek, és nagyon egybecseng a véleményük. Következzen az Üllői129.hu-ról, a magát a legnépszerűbb, független Fradi-híroldalnak valló fórum Facebook-oldaláról néhány hozzászólás, amellyel sokan egyetértenek – elsőnek mindjárt egy gyöngyszem:

„Komolyan mondom, hogy nem hiszem el! Elengedjük az ilyen jó embereket! Aztán Civic lesérül megint, és csak pislogunk, mint a kiszántott egér!”

„A vezetőség ezzel jó nagy öngólt rúgott, kár volt elengedni. Lassan nem ártana nekünk is igazolni egy-két posztra.”

„Sajnálom, valahol még bíztam benne, hogy az új edző marasztalja. Kár volt elengedni.”

„Óriási kár, hogy nem hosszabbították meg a szerződését. Sok sikert neki!”

Kovács Zoltán és Marcel Heister
Fotó: Molfehérvárfc.hu

A fehérvári szurkolók viszont örülnek Heister érkezésének, néhány hozzászólás a klub Facebook-oldaláról:

„Na, végre egy jó igazolás. Ő egy olyan játékos, aki miatt kicsit irigy voltam a Fradira. Nem is értem, hogy miért Civicet erőltették helyette, szerintem nagyon jó játékos magyar szinten.”

„El sem hiszem, hogy végre egy – legalábbis magyar szinten mindenképp – minőségi játékost sikerült leigazolni!”

„Ez most kicsit meglepett. De üdv a csapatban, és sok sikert!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.