Egy nap tárgyalt a Barcelona és a Real Madrid Håland apjával

Erling Håland édesapja, Alf Inge Håland és ügynöke, Mino Raiola a délelőtti órákban Barcelonában, délután pedig már Madridban tárgyalt. A norvég csatár német klubjánál, a Dortmundnál nem aggódnak emiatt, hiszen senkinek sem tilos a Földközi-tenger partján élvezni a napsütést.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 04. 01. 21:05
Borussia Dortmund v Club Brugge
Erling Haaland elítélte a rasszista alapú támadásokat Fotó: Lars Baron Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reggel videófelvétel is készült arról, ahogy Alf Inge Håland és Mino Raiola megérkezett Barcelonába. Azóta a spanyol lapok arról számoltak be, hogy a nemrég megválasztott barcelonai klubelnök, Joan Laporta Erling Håland megszerzésére irányuló tervére rábólintott az elnökség, és mintegy két órán keresztül győzködték a fiatal játékos képviselőit.

Csakhogy nem ez volt az egyetlen spanyolországi programpontja a Dortmund sztárja ügyében eljáró két férfinak, akik ezután továbbutaztak a fővárosba, ahol a Real Madrid klubigazgatója, José Ángel Sánchez fogadta őket.

Erling Håland német klubjánál nem keltettek pánikot a Spanyolországból érkező hírek. Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója kifejtette: Hålandot szerződés köti hozzájuk, úgyhogy ő a maga részéről nagyon nyugodt. Hozzátette: semmi kivetnivalót nem lát abban, ha két úriember a Földközi-tenger partján élvezi a napsütést.

A húszéves csatár szerződése 2024 nyarán jár le a Dortmunddal, és a jelenlegi piaci értékét 110 millió euróban határozza meg a Transfermarkt. Ezzel az összeggel a Real Madrid történetének második legdrágább igazolása lenne Håland után, akiért 115 milliót fizettek. A Barcelonánál viszont csak a negyedik helyre futna be a norvég, hiszen a katalán klubhoz Philippe Coutinho (145 millió), Ousmane Dembélé (135 millió) és (120 millió) is drágábban érkezett ennél.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.