Haratin döntött a magyar válogatottságról?

Ukrán sajtóhírek szerint a Ferencváros magyar felmenőkkel is rendelkező középpályása, Ihor Haratin továbbra is arra vár, hogy hazája válogatottjának szövetségi kapitánya, Andrij Sevcsenko meghívja az ukrán válogatottba.

2020. 02. 22. 10:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugyan az utóbbi hetekben felvetődött a Ferencváros ukrán labdarúgójának, Ihor Haratinnak az esetleges honosítása, erről a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, is többször nyilatkozott, ám ukrán sajtóértesülések szerint egyelőre nincs napirenden a téma.

A csakfoci.hu internetes portál szúrta ki az egyik legismertebb ukrán újságíró, Igor Csiganyik információját Haratin esetleges honosításával kapcsolatban.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Csiganyik azt állítja, a labdarúgó már meghozta a döntését a magyar válogatottsággal kapcsolatban. Haratin állítólag nem szeretne élni a magyar lehetőséggel, ezért visszautasította a honosítás lehetőségét, a 25 éves munkácsi születésű középpályás továbbra is abban bízik, hogy Andrij Sevcsenko, az ukrán válogatott szövetségi kapitánya fog rá számítani a jövőben.

Ihor Haratin 2019. januárjában igazolt a Ferencvárosba, a jelenlegi szezonban egy gólt szerzett a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen, és két gólpasszt adott az NB I-ben. A Ferencváros edzője, Szergej Rebrov alapemberként számol az ukrán labdarúgóval.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.