Három lánya után fia született a 89 éves Bernie Ecclestone-nak

A koronavírus-járvány miatt több mint három hónap késéssel kezdődik meg a hét végén a Formula–1-es világbajnokság, felvezetésként pedig egy színes hírrel is szolgálhatunk: a száguldó cirkusz korábbi teljhatalmú urának, Bernie Ecclestone-nak három lánya után szerdán megszületett az első fia – 89 évesen ez nem csekélység!

2020. 07. 01. 17:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hír várható volt, hiszen Bernie Ecclestonne áprilisban már elkotyogta a svájci Blicknek, hogy felesége, a 44 éves Fabiana a nyár közepére várja kisbabájukat. A 89 éves brit üzletember akkor viccesen megjegyezte, hogy amióta lejárt az ideje a Formula–1-ben, volt idejük „gyakorolni”. Ecclestone szerdán a médiában elsőként ugyancsak a Blickkel osztotta meg az örömhírt: „Megszületett a fiunk, Ace! Nagyon büszke vagyok, ő és az anyuka is jól van.”

Bernie Ecclestone és a nála 45 évvel fiatalabb Fabiana 2012-ben házasodott össze. A milliárdosnak az első házasságából született gyermeke, Deborah 65 esztendős, míg a második házasságából született lányai, Tamara és Petra Ecclestone 35, illetve 31 éves.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.